Vi är ett gäng glada elever som går första året på ekonomiprogrammet.

Vi som har skapat denna hemsida går på Dragonskolan i Umeå och heter:

 

Hilda Nestander

Hejsan! Jag är en 16 år gammal, sprallig, glad och social tjej som tycker om att umgås med kompisar och även träna innebandy och fotboll. Här på webbsidan tar jag hand om budgeten eftersom att ett av mina intressen är att shoppa vilket handlar mycket om att kunna ta hand om sin ekonomi.

 

 

Oscar Öhberg

Hej jag är 17 år gammal och är en positiv, social och glad kille. På min fritid tränar jag fotboll, är  mycket med vänner och jag anser mig själv att vara en glädjespridare. Jag gillar att vara aktiv och sprida bra stämning i gruppen och jag är arbetes ansvarig.

 

 

Lilly Ågebro

Hej, jag är 16 år och är en aktiv och social tjej. Jag gillar att idrotta och vara med mina vänner. Jag är intresserad av att fotografera och har därför varit bildansvarig på vår sida. När jag gått ut gymnasiet vill jag studera vidare till civilekonom och i framtiden vill jag arbeta som revisor eller mäklare.

 

 

Elliot Strömmer

Tjenamors! Jag är 16 år gammal och går ekonomi. Jag gillar att skapa eget och designa saker. Jag har då tagit rollen som design ansvarig på denna hemsida. Jag är en glad och entusiastisk person.